Vælg en side

ENKELT OG UBESVÆRET

Din optimale vægt

Din krop ved allerede, hvad du har godt af og hvornår du har fået nok af det.

Det har den vidst, siden du var barn. Og siden har du udviklet vaner, der blot overstyrede det, din krop ville hjælpe dig med.

Diæter og slankekure virker ikke. Du har sikkert allerede oplevet det selv. Først slipper du af med vægten og siden samler du den op igen. Og måske mere end det.

Det skyldes, at slankekure og diæter alene arbejder med din bevidste viden om ernæring og motion og forsøger at motivere dig til at ændre vaner, som du har trænet alt for længe.

Vaner styrer 95% af alt, hvad du foretager dig og kan helt enkelt ikke ændres ved blot at vide mere om, hvordan du burde leve, spise og motionere.

Ved at udnytte denne afslappende mentale træning, gør du brug af dine indbyggede ubevidste styrker til at sikre, at du helt uden at tænke over det, lader det usunde stå og kan mærke lysten til at bevæge dig mere.

Teknikkerne her fungerer præcist som haveredskaber. De virker kun, når du bruger dem. For at fungere optimalt er 2-3 gange ugentlig træning nødvendig med de forskellige moduler, der et efter et vil hjælpe dig til en ny og sund livsstil.

Modulerne er bygget op som et forløb, hvor du gradvis ændrer de gamle vaner og får stadig større lyst og energi til at fortsætte med næste trin.

Træn derfor så ofte du har lejlighed til det og oplev, hvor skønt, frit og velfungerende det kan være at være dig. Oplev samtidig, hvordan din krop lidt efter lidt, i den hastighed der fungerer bedst, slipper det, du har slæbt rundt på alt for længe.

Opnå din optimale vægt

Begynd allerede i dag

Prøv det her og oplev, at din krop får det bedre.

Opnå din optimale vægt – Bonus

Bonus Bekræft din optimale vægthelt naturligt Her får du en række bekræftelser, du kan gentage for at styrke din bevidsthed om, hvor skønt det er at du selvfølgelig kan fastholde din vægt, præcis som du har det allerbedstØvrige i serienOm dette emneDa du var barn, var...

Opnå din optimale vægt Ep6

Episode 6 Opnå din optimale vægt Din krop ved allerede, hvordan det føles, når du har den rigtige vægt. Og den ved, hvordan du opnår den vægt igen. Lad din medfødte evne hjælpe dig til at stoppe med det, der fik dig til at veje mere end du ønsker.Øvrige i serienOm...

Opnå din optimale vægt Ep5

Episode 5 Opnå din optimale vægt Din krop har længe vidst, hvordan det føles, når du har den rigtige vægt. Den ved også, hvordan du opnår den vægt igen ved at standse dine undergravende vaner. Her kan du lade din medfødte evne hjælpe dig til at stoppe med det, der fik...

Opnå din optimale vægt Ep4

Med denne metode udnytter du din medfødte evne til at vide, hvornår du har spist og drukket nok. Lyt til lydfilen 2 – 3 gange ugentligt og oplev, hvordan din krop helt af sig selv hjælper dig til at nøjes med det, du har brug for.

Opnå din optimale vægt Ep3

Med denne metode udnytter du din medfødte evne til at vide, hvornår du har spist og drukket nok. Lyt til lydfilen 2 – 3 gange ugentligt og oplev, hvordan din krop helt af sig selv hjælper dig til at nøjes med det, du har brug for.

Opnå din optimale vægt Ep2

Brug denne mentale træning til at styrke din krop og dit sind til at fortsætte med at hjælpe dig.
Med denne metode udnytter du kroppens medfødte evne til at vide, hvornår du har spist og drukket nok.
Lyt til lydfilen 2 – 3 gange ugentligt og oplev, hvordan din krop helt af sig selv hjælper dig til at nøjes med det, du har brug for.

Opnå din optimale vægt Ep1

Din krop ved allerede, hvordan det føles, når du har den rigtige vægt. Og den ved, hvordan du opnår den vægt igen. Lad din medfødte evne hjælpe dig til at stoppe, når du har fået nok.

Hold dig opdateret og tilmeld nyhedsbrev