Selvværdsakademiet© Introduktion

Hvad er Selvværdsakademiet©?

Selvværdsakademiet© er en mulighed for dig til at opleve accepten af dig selv, som du nu engang er.

Og hvorfor er det så nødvendigt?

Hvis du ønsker at kunne være mere til stede i livet, vise og opleve mere nærvær med dine omgivelser, selv kunne bidrage mere til den gode stemning, føle mere overskud, nyde livet mere, så er mere selvværd vejen til at opleve præcis det!

Har du samtidig fået nok af utilfredsstillende samvær, relationer og arbejdssituationer, er du klar til at ændre retning.

Og det forudsætter helt enkelt, at du justerer på dig selv og din opfattelse af dig. Måske har du forsøgt – så du ved at du alligevel ikke kan ændre andre …

Det er nemlig sådan, at selve designet i vores hjerner byder os, ja tvinger os ligefrem til at gentage de samme ting, mønstre, adfærd, tanker og følelser, som vi kender – ofte alt for godt…

Selvværdsakademiet© gør op med de programmeringer, du ubevidst ligger under for!

Ved hjælp af hypnotiske teknikker, sprog og forslag oplever du i forløbet en forandring, der uden anstrengelser giver dig tydelige ændringer i opfattelsen af dig selv og verden omkring.

Det filter, du hidtil har oplevet verden igennem justeres og opdateres, så du kan indtage din rigtige plads i livet. Med de færdigheder, du havde med fra begyndelsen og som du hidtil måske har holdt skjult for at være accepteret af andre.

Fælles for modulerne i forløbet er, at de arbejder for dig, når du arbejder med dem. Ellers ikke!

Brug derfor al den tid, du kan afse, til at høre og genhøre hvert enkelt modul. Jo oftere du på den måde påvirker din underbevidsthed, des større udbytte opnår du.

Hvis du har epilepsi må du  ikke benytte øvelserne her. Du må selvfølgelig heller ikke lytte til øvelserne hvis du kører bil eller arbejder med farlige maskiner

SEE ALL Add a note
YOU
Add your Comment

Om

Qualified Mind hjælper dig til at opnå dit potentiale ved at bruge de mest effektive teknikker, som du kan gøre brug af i en travl hverdag.

Omøvænget 9, 5500 Middelfart
mail@qualifiedmind.com
top
Copyright © 2019-2020 Qualified Mind by Meinche Reforce
X