Selvværds- akademiet©

Ønsker du at være mere til stede i livet, vise og opleve mere nærvær med dine omgivelser, selv kunne bidrage mere til den gode stemning, føle mere overskud, nyde livet mere, så er mere selvværd vejen til at opleve præcis det!

STUDENTS ENROLLED

Selvværdsakademiet© giver dig mulighed for at opleve accepten af dig selv, nøjagtigt som du er. 

Og hvorfor er det så nødvendigt?

Hvis du ønsker at kunne være mere til stede i livet, vise og opleve mere nærvær med dine omgivelser, selv kunne bidrage mere til den gode stemning, føle mere overskud, nyde livet mere, så er mere selvværd vejen til at opleve præcis det!

Har du samtidig fået nok af utilfredsstillende samvær, relationer og arbejdssituationer er du klar til at ændre retning. Og det forudsætter helt enkelt, at du justerer på dig selv og din opfattelse af dig. Du kan alligevel ikke ændre andre – måske har du forsøgt…

Det er nemlig sådan, at selve designet i vores hjerner byder os, ja tvinger os ligefrem til at gentage de samme ting, mønstre adfærd, tanker og følelser, som vi kender —- ofte alt for godt.

Selvværdsakademiet© gør op med de programmeringer, du ubevidst ligger under for!

Ved hjælp af hypnotiske teknikker og sprog samt forslag til din underbevidsthed om en bedre og mere robust udgave af dig, oplever du i forløbet en forandring, der giver dig tydelige ændringer i opfattelsen af dig selv og verden omkring.

Den måde, du hidtil har oplevet verden, justeres og opdateres, så du kan indtage din rigtige plads i livet. Med de færdigheder, du har i dig og som du hidtil bare har holdt skjult.

Forløbet består af en række moduler, du kan lytte så ofte du har lyst. Fælles for modulerne er, at de arbejder for dig, når du arbejder med dem. Ellers ikke!

Brug derfor al den tid, du kan afse til at høre og genhøre hvert enkelt modul. Jo oftere du på den måde påvirker din underbevidsthed, des større udbytte opnår du.

Hvis du har epilepsi må du ikke benytte øvelserne her. Du må selvfølgelig heller ikke lytte til øvelserne hvis du kører bil eller arbejder med farlige maskiner

Course Curriculum

Selvværdsakademiet 1.modul 00:12:00
Selvværdsakademiet 2. modul 00:12:00
Selvværdsakademiet 3. modul 00:14:00
Selvværdsakademiet 4. modul 00:09:00
Selvværdsakademiet 5. modul 00:11:00
Selvværdsakademiet 6. modul 00:12:00
TAKE THIS COURSE
  • DKK 400,00 inkl. moms
  • 1 Months

Om

Qualified Mind hjælper dig til at opnå dit potentiale ved at bruge de mest effektive teknikker, som du kan gøre brug af i en travl hverdag.

Omøvænget 9, 5500 Middelfart
mail@qualifiedmind.com
top
Copyright © 2019-2020 Qualified Mind by Meinche Reforce
X