Kvit smøgerne uden bivirkninger

Generne ved rygning er for de fleste langt større end fornøjelse da de begyndte at ryge.

Rygning bliver ret hurtigt en vane – en slags overspringshandling – hvor vi bilder os selv ind – at vi behøver et påskud for at holde en pause, være sociale, nyde samværet eller for at kunne slappe af.
Sandheden er, at ingen af de argumenter reelt har værdi – det er blot forklaringer, vi giver os selv, når vanen er etableret.

Den vane kan du påvirke og ændre ved at lytte til denne enkle mentale øvelse så ofte du har lyst og minimum 2 gange hver uge.

Lydfilen her understøtter din beslutning, så du lettere bliver og forbliver røgfri

STUDENTS ENROLLED

Her får du en lydfil med mentaltræning, du kan høre så ofte du har lyst.

Det specielle ved denne selvhypnose øvelse er, at du ved at bruge den flere gange ugentligt, og helt optimalt lige inden du sover eller når du vågner, påvirker den del af dit sind, som hidtil har troet at det var en god ide at ryge.

Måske har du tidligere forsøgt at stoppe med at ryge. Måske opdagede du så, at trangen nogle gange bare blev større…

Netop den funktion i dit sind, der sørgede for den proces, slipper du for at kæmpe med på denne måde.

Det skyldes den helt enkle kendsgerning, at da du oprindelig begyndte at ryge gjorde du det for at opnå noget – måske accepten fra jævnaldrende – måske fordi du troede, det ville få dig til at fremstå mere voksen og selvsikker – eller måske fordi du havde set nogen ryge. Nogen, du engang så op til, som virkede til at have kontrol over tingene i deres liv.

Uanset årsagen til du begyndte – ved du nu – at det var

En af de dårligste beslutninger, du nogensinde har truffet!

Derfor er tiden inde, til at tage den oprindelige, fejlagtige og fuldstændigt forældede beslutning om dig og rygning og erstatte den beslutning med en ny, mere konstruktiv, positiv og opdateret beslutning om, at rygning bare var noget du gjorde en gang og derfor umuligt kan fortsætte – Beslut dig for, rygning aldrig kan være en del af din virkelighed.

Det kan du yderligere gøre for at støtte din sundhed!

 1. BESLUT DIG! Du og rygning kan umuligt være en del af samme virkelighed fremover. Der er så ufatteligt mange gode grunde til at du er røgfri fremover, så det er din beslutning: At være røgfri!
 2. Beslutningen skal være DIN! Hvis f.eks. din partner mener du skal stoppe rygning og du indtil nu ikke har haft lyst til det, vil din proces kræve noget mere af dig. Når du kan mærke, at du er klar til at stoppe og sige farvel til den gamle, unyttige,  forældede vane har du væsentligt lettere ved at blive og forblive røgfri.
 3. Skriv gerne en kontrakt med dig selv. Noget i stil med:Jeg beslutter i dag og aftaler med mig selv, at min vægt på XX kg (din nye rigtige vægt) svarer til at jeg med lethed og veltilpas kan bruge størrelse YY (din nye størrelse) i bukser, kjole, skjorte, jakker etc.Jeg gennemfører min plan fra den____________  Underskrift

  Du kan betragte kontrakten med dig selv som en lejekontrakt du har på din krop. Som hvis du havde lejet en maskine, hvor du skulle stå for vedligehold. Derfor har indgår du kontrakten. Når du har underskrevet kontrakten lægger du den sammen med dine andre vigtige papirer.

 4. Vær opmærksom på, at din underbevidsthed hele tiden forsøger at holde dig tryg og sikker. Derfor er dine tanker om dig selv vigtige. Hvis du f.eks. tænker og taler om dig selv som ved at stoppe rygning / tidligere ryger el. lign vil din underbevidsthed, som bearbejder alt i billeder omforme disse til en følelse. Og netop tanken om røg vil få din underbevidsthed til at føre dig i en situation, hvor røg synes at være en løsning. Derfor: vær opmærksom på at tænke og tale om dig selv som f.eks. sund og rask. Fri til at være dig og det føles skønt og brug disse tanker så ofte du kan – indtil de bliver din nye vane…

Find selv på flere sætninger, der kan understøtte din proces i retning af et sundt og dejligt frit liv

Har du epilepsi, må du ikke bruge disse øvelser, ligesom du selvfølgelig ikke må køre bil eller arbejde med farlige maskiner, mens du lytter til øvelsen.

Course Curriculum

Bliv fri for smøgerne 00:35:00

Course Reviews

N.A

ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE
 • DKK 450,00 inkl. moms
 • 1 Months

Om

Qualified Mind hjælper dig til at opnå dit potentiale ved at bruge de mest effektive teknikker, som du kan gøre brug af i en travl hverdag.

Omøvænget 9, 5500 Middelfart
mail@qualifiedmind.com
top
Copyright © 2019-2020 Qualified Mind by Meinche Reforce
X