Begræns ubehaget ved overgangsalderen

Er du som kvinde også plaget af de klassiske symptomer i forbindelse med overgangsalderen og har du måske overvejet eller modtaget behandling med de almindelige metoder, vil det måske interesse dig at vide, der findes en anden vej.
Hypnose har vist sig at have en markant positiv effekt på f.eks. hedeture og søvn under klimakteriet. En af analyserne viser, at 4 ud af 5 oplevede forbedringer af symptomerne efter blot fem ugentlige hypnosesessioner.
Hvilke forandringer kan du mon forestille dig, du kan opnå ved f.eks. at lytte til denne lydfil? Du kan lytte den så ofte du vil og når det passer i din hverdag.
Vær opmærksom på, at hvis du har epilepsi, må du ikke benytte denne mentale øvelse. Ligesom du naturligvis altid skal sikre dig, at du kan lytte med, hvor du kan være sikker og tryg.
Øvelsen her er opbygget så den på den mest effektive måde udnytter din underbevidstheds fantastiske evne til at danne tanker, der giver dig en bestemt oplevelse. Lad på den måde din indbyggede styrke hjælpe dig til at have det rart i hverdagen og giv dig selv lov til at forberede et nyt afsnit i livet, hvor du kan være dig på en mere fri og naturlig måde. Lyt til øvelsen så ofte du har lyst og nyd dit nye liv 😊

STUDENTS ENROLLED

Træt af hedeture ved overgangsalderen?
Det behøver ikke være sådan, når din krop tilpasser sig en opdateret måde at være dig…

Måske har du prøvet at slippe for nogle af symptomerne med de gængse behandlinger – når du læser dette, har du måske lyst til at forsøge på anden vis.

En del af de reaktioner, som kroppen helt naturligt viser ved skiftet i hormonbalance kan iflg. en undersøgelse reduceres uden bivirkninger. F.eks. ses en reduktion i antallet af hedeture på mere end 56% selv 12 uger efter forsøget stoppede.

Halvdelen af kvinderne i forsøget modtog 5 ugentlige hypnosesessioner á 45  minutters varighed samt en lydfil med selvhypnose. Hypnosesessionerne stoppede efter 5 uger. Resultatet måltes undervejs i forløbet over i alt 12 uger og resultatet er iflg. Dr. Elkins og kollegerne:

“Many women do not want to take hormone therapy or any drug for hot flashes,” Elkins says. “This study shows that an alternative, non-drug treatment can be highly effective.”

Har du lyst til at påvirke hedeture og nattesved uden bivirkninger, kan du gøre det her.

Course Curriculum

Slip for overgangsalderens symptomer 00:33:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

TAKE THIS COURSE
  • DKK 125,00 inkl. moms per month
  • 2 Months

Om

Qualified Mind hjælper dig til at opnå dit potentiale ved at bruge de mest effektive teknikker, som du kan gøre brug af i en travl hverdag.

Omøvænget 9, 5500 Middelfart
mail@qualifiedmind.com
top
Copyright © 2019-2020 Qualified Mind by Meinche Reforce
X