Vælg en side

Stop afhængigheden af

Alkohol

Den travle hverdag, de haltende relationer, det dårlige arbejdsklima, kedsomheden, det økonomisk pres og meget andet kan fremkalde ideen om, at med alkohol kan du få det hele lidt på afstand. Og i begyndelsen kan det ligne, at alkohol gør det lidt lettere at slappe af.

Virkeligheden er, at du aldrig ville anbefale den løsning til nogen, du holder af.

Når vanen har fået fat, styrer den dig til blot at fortsætte og med tiden måske have brug for ikke blot at dulme de mange tanker men også den klassiske følelse af at have svigtet – sig selv og måske andre.

Det kan ændres! Hurtigt og enkelt.

Vanen du har opbygget, får du her hjælp til at gøre op med. Fordi vaner let kan ændres.

Ikke ved at fordømme eller føle skyld, men ved at erstatte dem med nye vaner, der er mere konstruktive og som hjælper dig til den forandring, du ønsker.

Her kan du træne dig selv til at indføre nye rutiner og vaner, der gør op med den håbløst forældede ide om, at alkohol  nogensinde kunne gøre noget godt for dig.

Nu ved du det aldrig var tilfældet. Derfor kan du ændre ideen til en mere konstruktiv beslutning.

Træn så ofte du har lyst og mulighed. Jo mere du træner, jo mere opnår du og jo bedre får du det.

Slip af med afhængigheden af alkohol

Allerede fra i dag

Prøv det her og mærk, hvor skønt din krop kan have det uden alkohol.

Fri for snus

Endelig fri for snus Oplev hvor let du kan slippe af med snusAt bruge snus er blot en vane. Som med andre vaner, er de ikke helt lette at ændre. Fordi du har trænet dem længe nok til at du slet ikke tænker over dem. Men denne enkle mentale øvelse kan ved at træne...

Bliv røgfri

Episode 1 Rygestop – stop vanen! Rygning er i virkeligheden blot en vane. Lyt til denne øvelse og oplev, hvordan din krop helt af sig selv får det bedre Øvrige i serienOm dette emneDe fleste rygere ønsker at slippe for den ubehagelig vane. Da de begyndte troede de,...

Hold dig opdateret og tilmeld nyhedsbrev