Om

Qualified Mind

Manden bag Qualified Mind

Ejlif Larsen

Erfaren og målrettet mentaltræner

der hjælper dig til at opnå det indhold i dit liv, som du ønsker dig.

Ved du, hvad du ønsker af din fremtid?

Så kan din inderste overbevisning hjælpe dig til at opnå præcis det!

Din virkelighed afspejler, hvad du tror er muligt. Når du ændrer din overbevisning, vil din virkelighed opdateres og føre dig til dit mål.

Hypnose er et stærkt og effektivt redskab, der tilpasser din tro på dig selv og dine muligheder. Så du ved brug af allerede indbyggede og naturlige færdigheder lettere når dit mål.

Jeg har hjulpet mennesker med at fjerne mentale begrænsninger og etablere en ny, stærk, opdateret selv-opfattelse gennem mere end 25 år.

Tag et kig i kurserne og find de værktøjer frem, som mest effektivt hjælper dig videre.

Historien bag

Rejsen frem til Qualified Mind by Meinche Reforce begyndte i 2013 med etableringen af konsulent- og coachingvirksomheden Meinche Reforce.

Meinche Reforce var resultatet af flere års research og passionen for at forstå og arbejde med det, der driver mennesker.

Interessen for, hvad de bedste i en branche gør bedre end andre, har stifteren Ejlif dyrket og brugt gennem hele sit virke. Først som salgschef på sine rejser til kernekunder rundt i Europa og siden som konsulent i rådgivnings- og coachingopgaver for virksomheder og private.

Passionen har givet mulighed for at indgå i talrige forhandlingssituationer på tværs af sprog og kulturelle barriere, hvor forståelsen af menneskets grundlæggende mekanismer har givet en klar fordel når aftaler skulle lukkes.

Forståelsen og teknikkerne er gennem årene videreudviklet og tilpasset flere formål end blot forhandlingens kunst i konsulent- og coachingvirksomheden Meinche Reforce. Senest er også anvendelsen af hypnotisk sprog og teknikker kommet til i virksomheden Hypnosehuset Fyn.

I takt med stadig flere foredrag og undervisningsforløb opstod ideen om at udbrede teknikkerne til mere personlige udfordringer. Typisk kendt som mentaltræning.

Her kommer Qualified Mind ind i billedet. Qualified Mind er skabt med det formål at bringe mentaltræningen lettere til dig. Med enkle og effektive metoder, så længe du har en internetadgang.

Den mentale træning giver ligesom i fitness-centeret kun resultater, når du deltager aktivt i forløbet. Tillad derfor dig selv den tid, der skal til for at du når dine mål.

 

 

 

 

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.

-Albert Einstein

Copyright © 2019-2020 Qualified Mind by Meinche Reforce
X