Episode 1

Begræns hovedpinen

Hovedpine begrænser dit velvære kraftigt. Overskuddet og koncentrationen mindskes, fokus indsnævres og det er svært at bevare roen.

Lyt til denne enkle øvelse så meget du har lyst og oplev, hvordan din krop igen kan slappe af, så du kan tænke klart og nyde dit liv og dine opgaver. 

Speaker

Ejlif Larsen

 

Om dette emne

Hovedpine kan være næsten lammende. De mange forskellige typer af hovedpine har det til fælles, at de begrænser dig i at gøre det, du ved er vigtigt for dig.

Med denne enkle afslappende øvelse træner du din evne til at fokusere på de ting, der gør dig godt. Med træning vil dit sind og din krop lære, at det er helt okay at være dig, netop på din måde. Og det vil lette din adgang til at bruge dine naturlige, medfødte funktioner og evner til at fortsætte med at trives.

Særligt i krævende situationer, oplever mange hovedpine. Med denne øvelse kan du få køen af tanker til at standse og lære at fokusere på at have det godt.

Vær altid opmærksom på, om du skal have talt med din læge om din hovedpine.

Relaterede emner

Opnå din optimale vægt – Bonus

Bonus Episode Bekræft din optimale vægt helt naturligtHer får du en række bekræftelser, du kan gentage for at styrke din bevidsthed om, hvor skønt det er at du selvfølgelig kan fastholde din vægt, præcis som du har det allerbedst  Speaker Ejlif Larsen  Om...

Opnå din optimale vægt Ep6

Episode 6 Opnå din optimale vægt helt naturligtMed denne metode udnytter du din medfødte evne til at vide, hvornår du har spist og drukket nok. Lyt til lydfilen 2 - 3 gange ugentligt og oplev, hvordan din krop helt af sig selv hjælper dig til at nøjes med det, du har...

Opnå din optimale vægt Ep5

Episode 5 Opnå din optimale vægt helt naturligtNår du kan mærke i hele kroppen, at du er nøjagtig, som du skal være. Da er dit selvværd på plads.  Speaker Ejlif Larsen  Om dette emneDa du var barn, var det let for dig at sige nej, når du havde fået nok. Med...

0 kommentarer