Episode 6

Intenst Selvværd = Frihed til at være den, du er

Her er du allerede nået til episode 6 på din rejse frem til styrket selvværd. Træn så ofte, du har lejlighed og nyd følelsen af, at du selvfølgelig er som du skal være. Det var du altid.

Speaker

Ejlif Larsen

 

Om dette emne

Dine oplevelser og erfaringer har fået dig til at tænke over, hvordan du nok skal være og gøre for at opnå accept. Derved har du fjernet dig fra dit eget selvværd og den medfødte indre viden om, hvem du er.

Nogle af symptomerne på selvværd under pres er stress, angst, depression, skyld og skam og meget mere.

Med denne øvelse, får du hjælp til igen at mærke, hvor godt det er at være dig. Præcis som du er – Når det kommer til stykket, er det jo det eneste du behøver.

Træn så ofte du har lyst og mulighed og mærk hvordan du falder på plads som dig selv.

Relaterede emner

Episode 1 – Smerter

Episode 1 Smerte- lindring med mental træningMental træning til smertelindring har været anvendt længe. Nu kan du træne selv ved at lære at fokusere din opmærksomhed på det, der gør dig godt  Speaker Ejlif Larsen  Om dette emneNår smerterne har overtaget,...

Bliv røgfri

Episode 1 Rygestop – stop vanen!Rygning er i virkeligheden blot en vane. Lyt til denne øvelse og oplev, hvordan din krop helt af sig selv får det bedre  Speaker Ejlif Larsen  Om dette emneDe fleste rygere ønsker at slippe for den ubehagelig vane. Da de...

0 kommentarer